Spring naar inhoud

Webcamsex op mijn nieuwe computer

Sinds kort heb ik een nieuwe computer gekocht, ik ben redelijk op leeftijd en wist niet of zo’n computer wel iets voor mij zou zijn. Echter moet ik natuurlijk met de tijd meegaan en veel algemene zaken moeten tegenwoordig geregeld worden via de computer. Laatst kwam ik een oude bekende van me tegen, we hadden een lang gesprek en hij vroeg me of ik een vriendin had. Dat had ik niet, en dus wist hij wel iets voor mij. Hij had het over sexcams. Het klonk een beetje fout en ik wou geen risico lopen. Toch was ik nieuwsgierig en wou ik meer over webcamsex weten. Nu ik mijn eigen computer heb kon ik hier eens meer onderzoek naar doen. Ik besloot op internet te zoeken en kwam al snel op een erotic blog terecht. Het was net een snoepwinkel waar ik in terecht was gekomen. Overal vrouwen, en nog mooie vrouwen ook!

Ik twijfelde niet en klikte een vrouw aan die mij wel beviel.

webcamsex pcZe was niet erg slank en mocht van mij wel een beetje vet hebben. Dat vond ik wel geil. Iemand die ik normaal lekker vast kan pakken en wanneer ik haar neuk het allemaal een beetje meebeweegt. Vaak zitten op deze dames ook mooie grote tieten, dat beviel me wel. Ik kwam met haar in gesprek en we hadden het erg gezellig. Ze vroeg of ik privé met haar wou praten, maar ik begreep niet helemaal hoe dit in zijn werk ging. Het was mijn eerste keer dus hielp ze mij graag mee. Eenmaal alleen met haar in deze ruimte aangekomen kon ik haar dingen laten doen die ik geil vond. Ik kan webcamsex iedereen aanraden. Ik zeg eerlijk ik had er vooraf een vreemd gevoel bij en wist niet of ik het zou willen, contact met een vreemde via webcamsex. Maar ik kom nu om de zoveel dagen terug om met een aantal dames te spelen.

Voor meer info zie http://WWW.HETESEXCAMS.nl/